​ جلسه هم اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه و هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی صنعتی قوچان برگزار گردید

۲۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۷۲۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه هم اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه و هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی صنعتی قوچان در محل سالن مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این جلسه که به درخواست رئیس هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی برگزار گردید، همه اعضاء بر لزوم انتخاب رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل جدید بنیاد و همچنین تقریب و تشریک مساعی بنیاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی قوچان تاکید کردند.

همچنین مقرر گردید که جلسه آتی بنیاد ظرف ی کماه آینده به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردد.