با حضور معاونت پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی قوچان؛

تالار افتخارات دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۷۳۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، با حضور آقای دکتر صالحی معاونت محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تالار افتخارات دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد.
تالار افتخارات دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

این تالار در روز چهارشنبه 8 شهریور ماه 1402 و همزمان با حضور آقای دکتر صالحی معاونت محترم پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آقای دکتر نژادابراهیمی مدیرکل محترم دفتر سیاست گذاری در امور پژوهشی وزارت علوم، آقای دکتر آذری نماینده محترم شهرستان، آقای مهندس صفایی فرماندار محترم شهرستان به همراه معاونین ایشان، آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و دیگر مسئولین شهرستان افتتاح شد.

در این مراسم اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه، تعدادی از مدیران محترم و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه حضور داشتند.