با موافقت وزارت عتف؛

مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی قوچان راه اندازی می شود.

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۵ کد : ۱۷۴۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی قوچان راه اندازی می شود.
مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی قوچان راه اندازی می شود.

دکتر علی فرزانه سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی  گفت: پیرو سیاست های ابلاغی از سوی وزارت عتف و پیگیری های مجدانه معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان و با عنایت به فعالیت های متعدد دفتر ارتباط با جامعه و صنعت این دانشگاه در برگزاری بازدید های علمی، دوره های مهارت افزایی و برنامه های مرتبط با حوزه کارآفرینی در سالیان گذشته و ارسال گزارشات مبسوط در این زمینه به اداره کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ این اداره کل با تاسیس "مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی" در دانشگاه صنعتی قوچان موافقت نموده و همچنین برای فعالیت های این مرکز در شش ماهه اول سال تحصیلی 1403-1402 مبلغ 500 میلیون ریال به این دانشگاه تخصیص داده است.
وی با اشاره به خدمات پیش بینی شده برای این مرکز افزود: برگزاری دوره های مهارت افزایی، مشاوره شغلی، کاریابی تخصصی و برگزاری رویدادهای کارآفرینی از اهم برنامه های پیش بینی شده مرکز برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی خواهد بود.
دکتر فرزانه در پایان از حمایت ها و تلاش های آقایان دکتر مهدویان، دکتر امین یزدی و مهندس شاکری در اخذ این مجوز، تشکر و قدردادنی نمود.