تقدیر ریاست صندوق رفاه دانشجویان از کارشناس حوزه مدیریت امور دانشجویی سرکار خانم داغستانی

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۷۴۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، ریاست صندوق رفاه دانشجویان از کارشناس حوزه مدیریت امور دانشجویی سرکار خانم داغستانی تقدیر نمود.

در نشست تخصصی روسای ادارات رفاه و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور در تهران، جناب آقای دکتر گنجی ریاست محترم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از سرکار خانم الهه داغستانی کارشناس محترم حوزه مدیریت امور دانشجویی (به نمایندگی از حوزه دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان) با اهدای لوح سپاس تقدیر نمودند.