۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۷۵۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، ششمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه و کارشناسان مربوطه برگزار گردید.
ششمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای شورای فرهنگی  دانشگاه و کارشناسان مربوطه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، ششمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای شورای فرهنگی  دانشگاه و کارشناسان مربوطه برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر خانی دهنوی معاونت دانشجویی و فرهنگی، آقای دکتر امین یزدی معاونت آموزشی و پژوهشی، آقای قهرمانی مقدم مدیر حوزه فرهنگی، آقای دکترمیر  نماینده اعضاء هیئت علمی دانشگاه و آقای خلیق کارشناس فرهنگی حضور داشتند.

بحث و بررسی پیرامون  برنامه های گروه فرهنگی از جمله محورهای این جلسه بود.