همکاری دانشگاه صنعتی قوچان و اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان قوچان برای روشنایی ضلع جنوبی دانشگاه

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۷۵۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دانشگاه صنعتی قوچان و اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان قوچان برای روشنایی جاده و لاین پارکینگ های ضلع جنوبی دانشگاه به طول ۷۰۰ متر توافق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دانشگاه صنعتی قوچان و اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان قوچان برای روشنایی جاده و لاین پارکینگ های ضلع جنوبی دانشگاه به طول 700 متر توافق کردند.

گفتنی است؛ با اجرای این پروژه، جاده و پارکینگ های ضلع جنوبی دانشگاه به کمک چراغ های روشنایی جاده ای نورپردازی خواهد شد.