انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر در مجله معتبر EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS

۲۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۱ کد : ۱۷۶۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر سید حسین غفاریان عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبرEXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر سید حسین غفاریان عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

Local variational Probabilistic Minimax Active Learning

در مجله معتبر EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 8.5 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.