انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی انرژی در مجله معتبر Case Studies in Thermal Engineering

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۷۶۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله سرکار خانم دکتر زهره شمس عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر Case Studies in Thermal Engineering منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله سرکار خانم دکتر زهره شمس عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

Effects of blending energetic iron nanoparticles in B20 fuel on lower CO and UHC emissions of the diesel engine in cold start condition

در مجله معتبر Case Studies in Thermal Engineering منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 6.8 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.