انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی انرژی در مجله معتبر Thermal Science and Engineering Progress

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۷۷۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر محمد سردارآبادی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر Thermal Science and Engineering Progress منتشر شد.

مقاله جناب آقای دکتر محمد سردارآبادی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

Performance enhancement of triplex-tube heat storage unit using branched fins during solidification and melting processes: A 2D numerical parametric investigation

در مجله معتبر Thermal Science and Engineering منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 4.8 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.