انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی در مجله معتبر JOURNAL OF INDUSTRIAL AND ENGINEERING CHEMISTRY

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۸ کد : ۱۷۷۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر مجتبی کنویسی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر JOURNAL OF INDUSTRIAL AND ENGINEERING CHEMISTRY منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر مجتبی کنویسی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر JOURNAL OF INDUSTRIAL AND ENGINEERING CHEMISTRY منتشر شد.

مقاله جناب آقای دکتر مجتبی کنویسی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

Magnetic filler alignment of single graphene nanoplatelets modified by Fe3O4 to improve the thermal conductivity of the epoxy composite

در مجله معتبر JOURNAL OF INDUSTRIAL AND ENGINEERING CHEMISTRY منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 6.1 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.