انتشار مقاله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر ENVIRONMENTAL RESEARCH

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۱ کد : ۱۷۷۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر حسن کریمی مله عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر ENVIRONMENTAL RESEARCH منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر حسن کریمی مله عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

A novel sensing platform for electrochemical detection of metronidazole antibiotic based on green-synthesized magnetic Fe3O4 nanoparticles

در مجله معتبر ENVIRONMENTAL RESEARCH منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 8.3 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.