انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی در مجله معتبر Environmental Chemistry Letters

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۷۸۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر علی آیتی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر Environmental Chemistry Letters منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر علی آیتی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

Biofuel production, hydrogen production and water remediation by photocatalysis, biocatalysis and electrocatalysis

در مجله معتبر Environmental Chemistry Letters منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 15.7 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.