انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی برق در مجله معتبر IEEE TRANSACTIONS ON AUTOMATIC CONTROL

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۷۸۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر مجتبی حکیمی مقدم عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر IEEE TRANSACTIONS ON AUTOMATIC CONTROL منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر مجتبی حکیمی مقدم عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:

On Strictly Positive Real Improper Transfer Matrices

در مجله معتبر IEEE TRANSACTIONS ON AUTOMATIC CONTROL منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 6.8 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.