جلسه صمیمی آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه با حوزه مدیریت دانشجویی برگزار شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۷۸۴ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه صمیمی ریاست محترم دانشگاه با حوزه مدیریت دانشجویی دانشگاه در روز سه شنبه ۲۸ شهریور ماه و در سالن جلسات سازمان مرکزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه صمیمی ریاست محترم دانشگاه با حوزه مدیریت دانشجویی دانشگاه در روز سه شنبه 28 شهریور ماه و در سالن جلسات سازمان مرکزی برگزار گردید.

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر خانی دهنوئی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی و جناب آقای دکتر فربد مدیریت محترم دانشجویی و کلیه کارکنان محترم حوزه مدیریت دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه مشکلات و مسائل حوزه دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت.