جلسه شورای مدیران دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۱۷۸۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه شورای مدایران دانشگاه صنعتی قوچان با حضور جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزار گردید.
جلسه شورای مدیران دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه شورای مدایران دانشگاه صنعتی قوچان با حضور جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و دیگر اعضای این شورا در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزار گردید.

آقای دکتر مهدویان در این جلسه ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز گفت: پیرو اعلام وزارت علوم مبنی بر آغاز به کار دانشگاه ها و شروع کلاس ها در ترم جدید از روز سوم مهرماه، برگزاری کلاس ها در دانشگاه صنعتی قوچان نیز رسما آغاز شد و امیدواریم همکاران محترم با تمام تلاش و همت خود به مانند گذشته شرایط را برای سال تحصیلی جدید به خوبی فراهم نمایند و دانشجویان عزیز نیز سال تحصیلی خوبی را در پیش رو داشته باشند.

در ادامه این جلسه اعضای شورای مدیران دانشگاه صنعتی قوچان در خصوص فعالیت های دانشگاه در حوزه های مختلف مربوطه تبادل نظر داشتند.