طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان؛

انتصاب خانم دکتر آموزگار به عنوان مشاور امور زنان و خانواده

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۶ کد : ۱۷۸۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، خانم دکتر آموزگار به عنوان مشاور امور زنان و خانواده منصوب شد.
انتصاب خانم دکتر آموزگار به عنوان مشاور امور زنان و خانواده

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛

احتراماَ پیرو نامه 218249 مورخ 1401/08/02​ وزارت عتف و نظر به مراتب تعهد، تجربه و سوابق سرکارعالی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 1402/07/04به مدت یکسال به سمت “مشاور امور زنان و خانواده” به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر امور زنان در دانشگاه صنعتی قوچان، منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و همفکری و همکاری با سایر همکاران محترم در انجام وظایف موفق و موید باشید.