هفتمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۷۹۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان با حضور آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان تشکیل جلسه داد.
هفتمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

در این جلسه که با حضور اعضای این شورا متشکل از آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه، آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی، آقای دکتر امین یزدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، آقای دکتر جعفرزاده ریاست گروه نظارت و ارزیابی و جمعی دیگر از اعضا و با حضور دو تن از دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، در خصوص مسائل مرتبط با حوزه فرهنگی و حضور دانشجویان نوورود تبادل نظر گردید.

یکی دیگر از مصوبات این جلسه ساخت فیلمی با موضوع عاشورا به تهیه کنندگی دانشگاه صنعتی قوچان و مشارکت دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان بود.