نمایشگاه آثار خوشنویسی و تابلو خط در دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ کد : ۱۷۹۴ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نمایشگاه آثار خوشنویسی و تابلو خط در دانشگاه صنعتی قوچان و با حضور آقای "دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان"، آقای "امیر سرتیپ امیدرضا ذوالقدر فرمانده محترم تیپ ۲۷۷ شهید تولایی ارتش شهرستان قوچان" و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه افتتاح شد.
نمایشگاه آثار خوشنویسی و تابلو خط در دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نمایشگاه آثار خوشنویسی و تابلو خط در دانشگاه صنعتی قوچان و با حضور آقای "دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان"، آقای "امیر سرتیپ امیدرضا ذوالقدر فرمانده محترم تیپ 277 شهید تولایی ارتش شهرستان قوچان" و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه افتتاح شد.

در این نمایشگاه، آثاری از استاد رجبعلی شهابی از هنرمندان و خوشنویسان برجسته قوچانی جهت بازدید اساتید و اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در ورودی سالن شهید حاج قاسم سلیمانی قرار گرفته است.