خرید تجهیزات جدید (تخت، کمد، یخچال، گاز و ...) برای مهمانسرای دانشگاه ویژه اسکان دانشجویان بومی (برادران)

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۹ کد : ۱۷۹۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به جهت رفاه حال دانشجویان بومی (کمتر از 150 کیلومتر) برادران، اتاق های مهمانسرای دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان با وسایل جدید تجهیز شدند. این وسایل شامل تخت، کمد، یخچال، اجاق گاز و ملزومات مصرفی می باشد که برای تجهیز مهمانسرای دانشجویی خریداری شدند.

لازم به ذکر است هزینه اسکان در مهمانسرای دانشجویی دانشگاه برای دانشجویان بومی ورودی های 99، 400، 401، 402 با تخفیف 60% درصدی برای یک شب مبلغ 35000 تومان می باشد. برای دانشجویان بومی ورودی های 98 با تخفیف 50% درصدی برای یک شب مبلغ 50000 تومان می باشد.