۶ تن از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان در بین دو درصد دانشمند پراستناد جهان قرار گرفتند

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۸۰۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، ۶ تن از اعضای محترم هیات علمی و اساتید دانشگاه صنعتی قوچان در بین دو درصد دانشمند پراستناد جهان جای گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، لیست دانشمندان دو درصد برتر جهان توسط دانشگاه استنفورد اعلام گردید و 6 تن از اعضای محترم هیات علمی و اساتید فرهیخته دانشگاه صنعتی قوچان در این فهرست جای گرفتند.

اعضای محترم هیات علمی و اساتید دانشگاه صنعتی قوچان که در این فهرست حضور دارند به شرح ذیل می باشد.

1- جناب آقای دکتر حسن کریمی مله - منتخب 0.1 درصد دانشمندان برتر جهان

2- جناب آقای دکتر بهرام فرهادی نیا - منتخب 2 درصد دانشمندان برتر جهان

3- جناب آقای دکتر محمد سردارآبادی - منتخب 2 درصد دانشمندان برتر جهان

4- سرکار خانم دکتر بهاره تنهایی - منتخب 2 درصد دانشمندان برتر جهان

5- جناب آقای دکتر امیر ابراهیمی مقدم - منتخب 2 درصد دانشمندان برتر جهان

6- سرکار خانم دکتر فاطمه کریمی - منتخب 2 درصد دانشمندان برتر جهان

گفتنی است؛ آقای دکتر حسن کریمی مله در میان 0.1 درصد دانشمند برتر جهان نیز قرار دارند.

کسب این موفقیت را به شما اساتید و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزونتان را در جهت اعتلای امور علمی و پژوهشی در سطح کشور و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند منان خواستاریم.