انتصاب سرکار خانم دکتر زهرا سادات حسینی به عنوان سرپرست مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی قوچان

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۰ کد : ۱۸۰۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی آقای دکتر سید محمدعلی امین یزدی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان، سرکارخانم دکتر زهرا سادات حسینی به عنوان سرپرست مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛
      احتراماً نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب سرکارعالی و بر اساس مجوز شماره 106932 مورخه 1402/05/09 مدیر کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف؛ به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1402/07/16به مدت دو سال به عنوان “سرپرست مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه؛ در راستای تحقق سیاست های ابلاغی از سوی وزارت عتف و اهداف عالی دانشگاه موفق باشید. ​​​