بازدید جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان نوورود

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۸۱۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیات رئیسه از روند ثبت نام دانشجویان نوورود دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و جناب آقای دکتر بیکی معاونت محترم اداری و مالی، جناب آقای دکتر امین یزدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و تعدادی از مدیران دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان نوورود دانشگاه صنعتی قوچان در روز دوم بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است؛ ثبت نام دانشجویان جدیدالورود از روز شنبه 22 مهرماه آغاز و تا سه شنبه 25 مهرماه ادامه دارد.