بازدید جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان از روند پیشرفت پروژه سلف سرویس

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۸۱۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان از روند پیشرفت پروژه سلف سرویس دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آورد.

آقای دکتر مهدویان به همراه اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه از روند پیشرفت پروژه سلف سرویس دانشگاه در قسمت های مختلف نظیر محوطه، آشپزخانه، موتورخانه، سالن های غدا خوری، بوفه های دانشجویی، سلف اساتید، اتاق های توزیع غذا، انبار، سردخانه و ... بازدید به عمل آوردند.