تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در حمایت از مردم فلسطین

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۶ کد : ۱۸۱۳ اخبار دانشگاه
در پی جنایت جنگی و حمله وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی به بیمارستان غزه، تجمعی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در محکومیت این اقدام در دانشگاه برگزار گردید.
تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در حمایت از مردم فلسطین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در پی جنایت جنگی و حمله وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی به بیمارستان غزه، تجمعی اعتراضی در محکومیت این اقدام در دانشگاه برگزار گردید

این تجمع  در محکومیت نسل‌کشی مردم فلسطین و کشتار صدها غیرنظامی (زن و کودک) صبح روز چهارشنبه ۲۶ مهر 1402 مقابل ساختمان شهید قاسم سلیمانی برگزار گردید.

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در این تجمع اعلام انزجار خود را با سر دادن شعار های ضد اسکتباری به گوش جهانیان رسانده و در پایان مراسم پس از قرائت بیانیه جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قوچان در محکومیت جنایت غیر انسانی رژیم اشغالگر قدس، پرچم این رژیم غاصب و سفاک به آتش کشیده شد.