اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۳

وام های دانشجویان در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۳

وام های دانشجویان در نیمسال اول تحصیلی 1403-1402

به استحضار دانشجویان محترم می رساند فرآیند ثبت درخواست وام توسط دانشجویان و تایید توسط کاربر دانشگاه در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 ار تاریخ 1402/08/01 آغاز و تا تاریخ 1402/09/20 (به شرح جدول پیوست، مبالغ و زمانبندی) ادامه خواهد داشت.
در پیوست آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی، نحوه ثبت درخواست وام و غیره جهت استحضار  دانشجویان ارائه می گردد.
لطفاً برای ثبت درخواست وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان، حتماً در بازه زمانی تعیین شده برای هر وام به نشانی  https://refah.swf.ir  مراجعه نمایید.
همچنین دانشجویان می توانند جهت اطلاع از شرایط و نحوه ثبت وام در ساعات اداری با کارشناس صندوق رفاه دانشگاه (سرکار خانم داغستانی) با شماره 47017243-051 تماس حاصل فرمایند.

با احترام
امور دانشجویی

برای مشاهده هر یک از موارد ذیل بر روی آن کلیک کرده و فایل مربوطه را دانلود و مشاهده نمایید.

آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی

جدول مبالغ و زمانبندی