بازدید جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم، اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه صنعتی قوچان از روند پیشرفت پروژه سلف سرویس

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۹ کد : ۱۸۲۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام دکتر عقیل فرزانه ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای محترم هیات رئیسه و جمعی از مدیران محترم این دانشگاه از روند پیشرفت پروژه سلف سرویس دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آوردند.

آقای دکتر مهدویان به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه بعد از جلسه شورای مدیران که روز سه شنبه 2 آبان ماه برگزار شد، از روند پیشرفت پروژه سلف سرویس دانشگاه در قسمت های مختلف نظیر سالن های غدا خوری، بوفه های دانشجویی، سلف اساتید، آشپزخانه، موتورخانه، اتاق های توزیع غذا، انبار، سردخانه، محوطه و ... بازدید کردند.