برگزاری دو سمینار آموزشی با هدف آشنایی و توانمند سازی اساتید، دانشچویان و مدیران صنایع در حوزه های مالکیت فکری و ارزیابی حمایت های دانش بنیان

۱۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۸۴۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان با همکاری مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی و انجمن علمی ارتباط با صنعت این دانشگاه دو سمینار آموزشی با موضوعات:
"آشنایی با فرایندهای ارزیابی و حمایت های دانش بنیان" و "راه های حفاظت از دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و تجاری ( مالکیت فکری) " ویژه اساتید و دانشجویان و مدیران واحدهای صنعتی و بنگاه های اقتصادی شهرستان در محل سالن آمفی تئاتر ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی این دانشگاه برگزار گردید.

در این سمینارها موضوعاتی نظیر؛ چرا و چگونه دانش بنیان شویم؟ معرفی انواع شرکت های دانش بنیان، معیارها و شرایط اخذ تاییدیه دانش بنیانی، فرایند ارزیابی و احراز فعالیت های دانش بنیان؛ و چیستی و چرایی مالکیت فکری، آشنایی با مصادیق مالکیت فکری، تشریح قوانین ثبت و حمایت از مصادیق مالکیت فکری، تشریح قوانین ثبت و حمایت از مصادیق مالکیت فکری در ایران و... توسط مهندس عباس زاده کارآفرین و رئیس هیات مدیره مرکز نوآوری و کارآفرینی تک (دانش بنیان) برای علاقه مندان ارائه گردید.