بازدید جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان از خوابگاه خوارزمی

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۸۴۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان از خوابگاه خوارزمی این دانشگاه بازدید و با دانشجویان مستقر در این خوابگاه دیدار و جلسه داشتند.

جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر عقیل فرزانه مسئول محترم نهاد نمایندگی رهبری، جناب آقای ساعدی مسئول محترم حراست و جناب آقای دکتر فربد مدیریت محترم دانشجویی در این جلسه حضور داشتند.

در این جلسه دانشجویان در خصوص مسائل محتلف و مرتبط با حوزه دانشجویی سوالات و پیشنهاداتی را ارائه دادند.

گفتنی است؛ در ادامه تمهیدات انجام شده، با پیگیری های حوزه های مختلف دانشگاه صنعتی دوربین ها و روشنایی خیابانهای اطراف خوابگاه خوارزمی مورد بهره برداری قرار گرفت.