برای دانشگاه های معتبر اسلامی، سازمان ها و انجمن های حقوق بشری بین الملل

نامه ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در نوار غزه

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۴ کد : ۱۸۴۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نامه جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین جهت محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در نوار غزه صادر و برای دانشگاه معتبر اسلامی من جمله دانشگاه قاهره مصر، دانشگاه بغداد عراق و ... و همچنین برای سازمان ها و انجمن های حقوق بشری بین الملل همچون یونسکو، یونیسف و ... ارسال گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نامه جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین جهت محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در نوار غزه صادر و برای دانشگاه معتبر اسلامی من جمله دانشگاه قاهره مصر، دانشگاه بغداد عراق و ... و همچنین برای سازمان ها و انجمن های حقوق بشری بین الملل همچون یونسکو، یونیسف و ... ارسال گردید.

لیست دانشگاه های معتبر اسلامی و سازمان ها و انجمن های حقوق بشری بین الملل در ذیل آمده است.

1- دانشگاه الازهر -  مصر
2- دانشگاه مالایا -  مالزی
3- دانشگاه قاهره -  مصر
4- دانشگاه اسلام آباد -  پاکستان