به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

حضور اعضای شورای اسلامی شهر قوچان و معاون شهردار در دانشگاه صنعتی قوچان

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۸۴۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، اعضای محترم شورای اسلامی شهر و معاون محترم شهردار از مجموعه کتابخانه، انتشارات و مرکز اسناد دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آوردند.
حضور اعضای شورای اسلامی شهر قوچان و معاون شهردار در دانشگاه صنعتی قوچان

این بازدید به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و در روز سه شنبه 23 آبان ماه 1402 برگزار گردید. در این دیدار و بازدید آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، اعضای محترم هیات رئیسه، تعدادی از مدیران محترم این دانشگاه و همچنین سرکار خانم موسوی نژاد، خانم دکتر شوشتری از اعضای محترم شورای اسلامی شهر قوچان، آقای مهندس مظفری معاونت محترم اداری و مالی شهرداری و تعدادی دیگر از کارکنان و مدیران شهرداری برگزار شد.

در این دیدار آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تقدیر از اعضای شورای اسلامی شهر و همراهان بابت حضور در دانشگاه از همکاری گذشته مجموعه شهرداری با دانشگاه صنعتی تقدیر و ابراز امیدواری کرد تا این همکاری ها در سطوح مختلف بیشتر شود.