اجرای بایگانی ریلی حوزه آموزش دانشگاه صنعتی قوچان

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۷ کد : ۱۸۵۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، بایگانی ریلی در حوزه آموزش دانشگاه صنعتی قوچان اجرا شد.
اجرای بایگانی ریلی حوزه آموزش دانشگاه صنعتی قوچان

با توجه به اینکه اصل مدارک و سوابق کلیه دانشجویان و دانش آموختگان در بایگانی نگهداری می‌شود و با توجه به اهمیت اسناد و مدارک، نگهداری ناایمن، غیر اصولی و کمبود فضای بایگانی همواره یک دغدغه برای مدیران و همکاران آموزش بوده است.

گفتنی است، این مهم با مساعدت و همکاری آقای دکتر مهدویان ریاست محترم، آقای دکتر بیکی معاونت محترم اداری و مالی ، آقای دکتر امین یزدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و آقای دکتر خزایی مدیریت محترم دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه بایگانی ریلی در فضایی به مساحت 31 متر مربع در اسفندماه 1401 در حوزه آموزش دانشگاه اجرا شده است.

با انجام این طرح ارزشمند و ماندگار، فضای ایجاد شده برای بایگانی پرونده های دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه حداقل سه برابر افزایش یافته، لذا دغدغه ی کمبود محیط و فضای بایگانی کاملا مرتفع گردیده است. تعداد پرونده های (دانش آموختگان، دانشجویان و...) که در حال حاضر در این فضا بایگانی شده است بالغ بر 10000 (ده هزار ) پرونده است.

با اجرای بایگانی ریلی کلیه پرونده ها و مدارک به طور منظم و روشمند ساماندهی شده اند و این امر موجب تسهیل و تسریع در امور جاری شده و امنیت نگهداری اسناد در مقابل رطوبت، نم ، آتش سوزی و ... افزایش پیدا کرده است.