نشست صمیمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان با کارکنان برگزار شد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۸۶۶ اخبار دانشگاه اخبار رفاهی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نشست صمیمی آقای دکتر بیکی معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان با کارکنان این دانشگاه در محل سالن جلسات ساختمان شهید سلیمانی برگزار شد.
نشست صمیمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان با کارکنان برگزار شد

معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان در این جلسه در خصوص مسائلی همچون اعمال سختی شرایط محیط کار، اعتبارات دانشگاه، امور رفاهی، نحوه ارزشیابی کارکنان و شناور سازی ساعت شروع کار برای کلیه کارکنان و شیوه نامه انتخاب کارمندان کوشا مطالبی را ارائه نمودند.

در این جلسه در خصوص دیگر مسائل مرتبط با این معاونت و فعالیت کارکنان مطالبی مطرح و در ادامه کارکنان نیز نظرات خود را اعلام نمودند.

همچنین با توجه به برنامه جدید حوزه معاونت اداری و مالی مبنی بر انتخاب کارکنان کوشا در هر ماه، از کارمندان کوشا در ماههای مهر و آبان نیز تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است، خانم صیامی (کارشناس اداری) ، خانم نورانی (کارشناسی حقوقی)، آقای فاتح (تاسیسات) و آقای رحیم مزرجی (حفاظت فیزیکی) کارمندان کوشا این دو ماه بودند که با اهدای لوح از این کارکنان تقدیر به عمل آمد.