سرپرست دفتر نظارت وارزیابی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۴ کد : ۱۸۶۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی آقای دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر عباسعلی قربان صباغ به عنوان سرپرست دفتر نظارت وارزیابی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.
سرپرست دفتر نظارت وارزیابی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی آقای دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر عباسعلی قربان صباغ به عنوان سرپرست دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1402/9/15به عنوان “سرپرست دفتر نظارت وارزیابی” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید. ​

ضمنا دکتر مهدویان در پیامی جداگانه از زحمات دکتر حامد جعفرزاده سرپرست سابق دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی قوچان تقدیر و تشکر کرد.