دیدار ریاست و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان با فرمانده جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۱ کد : ۱۸۷۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان و اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه با فرمانده جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان دیدار داشتند.

در این دیدار ریاست دانشگاه ضمن تبریک بابت انتصاب جناب سرهنگ نظری به سمت فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان قوچان گفت: دانشگاه صنعتی قوچان همواره سعی داشته با ادارات، دستگاه ها و نهادهای مختلف همکاری داشته باشد و از این‌رو دانشگاه صنعتی قوچان آمادگی خود را جهت همکاری بیشتر با مجموعه سپاه ناحیه قوچان در حوزه های مرتبط مانند بسیج دانشجویی، کارکنان و اساتید و ... اعلام می دارد.

در ادامه جناب سرهنگ نظری نیز در خصوص برگزاری این جلسه از ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان تقدیر و تشکر نمود.