مراسم تقدیر از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۸۷۲ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم تقدیر از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قوچان به همت حوزه آموزشی و پژوهشی و به مناسبت هفته پژوهش در سالن سمینار این دانشگاه برگزار شد.
مراسم تقدیر از اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

در این مراسم آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت ایام هفته پژوهش، با اشاره به حمایت های تشویقی اعضای هیات علمی برای انجام فعالیت‌های پژوهشی در داخل کشور من جمله افزایش مبالغ تشویقی مقالات علمی و پژوهشی و افزایش مبلغ گرنت اساتید از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: علی رغم اینکه شاید این حمایت‌های تشویقی قابل مقایسه با پاداش های مالی در خارج از ایران برای انجام فعالیت های پژوهشی نباشد ولی عِرق خدمت به میهن عزیزمان باید موجب شود هزینه ای را که در داخل کشور برای ما اساتید انجام شده است که به این جایگاه علمی برسیم، اکنون با انجام فعالیت های پژوهشی کاربردی برای رفع مشکلات و چالش ها در کشور عزیزمان جبران نموده و جدیت و همت خود را برای خدمت به ایران عزیز به کار گیریم. جا دارد تقدیر و تشکری داشته باشم از اساتید بزرگواری که تمام تلاش خود را در یک‌سال گذشته جهت انجام فعالیت های پژوهشی در راستای رفع نیازهای جامعه و صنعت به کار بستند.

در ادامه این جلسه دکتر امین یزدی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن تشکر از اعضای هیات علمی دانشگاه جهت انجام فعالیت های گسترده پژوهشی در یک‌سال گذشته، به ارائه گزارش مختصری از فعالیت های پژوهشی دانشگاه در سالی که گذشت پرداخت.

در پایان این برنامه نیز دکتر ساعی مقدم مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قوچان ضمن ارائه گزارشی از نحوه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه و فعالیت های پژوهشی انجام شده در یک سال گذشته، پژوهشگران برتر هر گروه را معرفی و در پایان از این اساتید تقدیر به عمل آمد.