جلسه هم اندیشی نمایندگان استانی ستاد بنیاد برکت استان خراسان رضوی با ریاست دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۸۹۱ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه، جلسه هم اندیشی اعضای استانی ستاد بنیاد برکت استان خراسان رضوی با ریاست دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

ریاست دانشگاه صنعتی قوچان در این جلسه که با حضور آقای مهندس زارعی مجری استانی بنیاد برکت در استان خراسان رضوی و آقایان رحیمیان و مزرجی از تسهیلگران بنیاد در شهرستان قوچان برگزار شده بود، ضمن اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان، ابراز امیدواری کرد با حمایت های بنیاد برکت از دانشجویان توانمند این دانشگاه در آینده نزدیک شاهد توسعه کارآفرینی و اشتغال‌زایی در سطح شهرستان و استان باشیم.

مسئول گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تشکر از حضور نمایندگان استانی بنیاد برکت در دانشگاه، بیان داشت بنیاد برکت می تواند در راستای کمک به آبادانی و توسعهٔ فضا‌های آموزشی، فرهنگی و مذهبی دانشگاه، اخذ تسهیلات کم بهره برای کارآفرینی تیم های دانشجویی و برگزاری رویداد های ایده شو با مجموعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قوچان همکاری نماید. همچنین مهندس زارعی با اشاره به ماموریت های بنیاد برکت در راستای خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم ایران، عنوان نمود که مجموعه بنیاد برکت استان خراسان رضوی به عنوان مجموعه‌ای اجتماعی، اقتصادی و عام‌المنفعه از طرح ها و ایده های اجرایی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در چارچوب شرایط، ضوابط و آیین نامه های این بنیاد حمایت خواهد کرد.

در پایان جلسه مسئولین استانی و شهرستانی بنیاد برکت بازدیدی از  مرکز رشد و فناوری دانشگاه به عمل آورده و با گوشه از توانمندی های دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان آشنا شدند. شایان ذکر است بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام بوده و در زمینه‌های «اشتغال زایی» و «عمرانی» فعالیت می‌کند.