حضور پر شور دانشگاهیان با بصیرت و ولایت مدار دانشگاه صنعتی قوچان در راهپیمایی یوم الله ۹ دی

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۸۹۶ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در سالروز بصیرت و میثاق امت با ولایت، دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان همراه با خیل عظیم مردم در راهپیمایی یوم الله ۹ دی شرکت کردند. در این راهپیمایی اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید فرهیخته، مدیران محترم، کارکنان پرتلاش و دانشجویان گرامی شرکت نموده و ضمن لبیک به‌ فرامین مقام معظم رهبری، با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید بیعت نمودند.