نشست خبری تولید دو حلقه فیلم کوتاه عاشورائی به تهیه کنندگی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۸۹۸ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان در خصوص تهیه و تولید دو حلقه فیلم کوتاه با موضوعات عاشورائی و همزمان با اکران فیلم "بدون مرز" یکی از فیلم‌های تولیدشده به سفارش دانشگاه صنعتی قوچان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور اعضاء هیئت رئیسه، اصحاب رسانه و کارگردان این دو پروژه آقای حسین فیروزه برگزار گردید.

در ادامه این نشست خبری، دکتر مهدویان ریاست دانشگاه، دکتر خانی دهنوی معاونت فرهنگی دانشجوئی و آقای حسین فیروزه کارگردان فیلم به ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند تهیه، تولید و راهیابی این دو فیلم در رویدادهای ملی و بین المللی عاشورائی پرداختند. شایان ذکر است در پایان نشست از پوستر فیلم کوتاه بدون مرز رونمایی شد.