دیدار خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی با امام جمعه شهرستان قوچان

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۱۸۹۹ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
دیدار خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی با امام جمعه شهرستان قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت گرامیداشت یوم الله ۹ دی و سالروز بصیرت و میثاق امت با ولایت، اعضای هیئت رئیسه، مدیران ستادی، اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان با حجت الاسلام والمسلمین هراتی مطلق امام جمعه محترم شهرستان قوچان دیدار کردند.

در این دیدار دکتر مهدویان ریاست دانشگاه ضمن ارائه گزارش مختصری از اقدامات انجام شده در راستای توسعه دانشگاه، یوم الله ۹ دی را گرامی داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین هراتی مطلق در این دیدار ضمن بیان شرایط روز شهرستان، کشور و جهان به تبیین نقش و مسئولیت دانشگاهیان در این شرایط حساس پرداختند. امام جمعه محترم قوچان در ادامه با توجه به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مردم خوزستان و کرمان، بیانات رهبری در این دیدار را تحلیل نموده و رهنمودهای رهبری معظم پیرامون مساله انتخابات را تشریح نمودند.