انتشار مقاله عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی در رابطه با روش های شناسایی ویروس کرونا در مجله معتبر "Nano-Micro Letters"

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۹ کد : ۱۹۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۱۰

مقاله جناب آقای دکتر حسن کریمی مله عضو محترم هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان :
An Overview on SARS-CoV-2 (COVID-19) and Other Human Coronaviruses and Their Detection Capability via Amplification Assay, Chemical Sensing, Biosensing, Immunosensing, and Clinical Assays
 با همکاری محققانی از دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و بجنورد، دانشگاه تربیت مدرس و همچنین دانشگاه Nanjing Forestry کشور چین منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 12.264 بوده و در بین 2 درصد برتر کل مجلات جهان در گروه موضوعی نانو قرار دارد.

کسب این موفقیت افتخار آمیز را به  ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.