اکران فیلم کوتاه "مرز باریک" ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت دهه فجر

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۹ کد : ۱۹۵۷ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
اکران فیلم کوتاه "مرز باریک" ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت دهه فجر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، فیلم کوتاه "مرز باریک" به تهیه کنندگی دانشگاه صنعتی قوچان و کارگردانی آقای حسین فیروزه همزمان با ایام ا... دهه مبارک فجر، با حضور فرماندار، امام جمعه، اصحاب رسانه، کارگردان فیلم، اعضای هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در سالن جلسات ساختمان شهید سلیمانی به اکران گذاشته شد و پس از اکران فیلم دکتر مرتضی خانی دهنوی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و حسین فیروزه کارگردان فیلم توضیحاتی پیرامون مراحل تولید این فیلم کوتاه ارائه نمودند. شایان ذکر است استفاده از بازیگران و عوامل پشت صحنه دانشجوئی از جمله عواملی بود که استقبال کم نظیر دانشجویان در مراحل تولید این اثر را به همراه داشت. فیلم کوتاه "مرزباریک" به تهیه کنندگی دانشگاه و با هدف حضور در رویدادهای ملی و بین المللی به تولید رسیده است.