برگزاری آیین گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه صنعتی قوچان

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۱۹۵۹ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در حاشیه برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مسئولین عالی رتبه شهرستان در جمع خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافتند. در جلسه هم اندیشی مسئولین عالی رتبه شهرستان، دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر و تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع)، گزارشی از عملکرد یکسال گذشته دانشگاه در حوزه های عمرانی، آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی ارائه نمودند. حجه الاسلام والمسلمین هراتی مطلق امام جمعه معزز شهرستان قوچان ضمن تسلیت و تعزیت ایام سوگواری باب الحوائج حضرت امام موسی کاظم (ع) به تبیین جایگاه شاخص امام راحل و مبارزین انقلاب در بند ساواک در رژیم مخلوع پهلوی پرداختند. همچنین در خلال این برنامه جناب آقای مهندس صفائی فرماندار محترم شهرستان نیز گزارشی تفصیلی از افتتاح پروژه های شاخص عمرانی صورت گرفته به مناسبت دهه فجر را به سمع حضار در جلسه رساندند.