حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۲

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۹۶۷ اخبار دانشگاه
حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۲

جامعه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان، با حضور پر شور در راهپیمایی 22 بهمن، بار دیگر شور همبستگی و شکوه اقتدار ملت بزرگ ایران را به نمایش گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، با حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، مشت های خود را گره کرده و شعارهایی نظیر «الله اکبر»، «مرگ بر آمریکا»، «ای رهبر آزاده، آماده ایم آماده»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «مرگ بر صهیونیست» و «در بهار آزادی جای شهدا خالی» سردادند.

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن با حضور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان، ساعت 10 صبح از میدان امام خمینی (ره) قوچان آغاز شد و پس از طی مسیر خیابان ولی عصر به میدان ولی عصر (عج) منتهی گردید. دانشگاهیان در این راهپیمایی، بار دیگر با آرمان‌های بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی، شهدا و رهبر معظم انقلاب عهد و پیمان دوباره بستند.