معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافت

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۱:۴۳ کد : ۱۹۶۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم هم اندیشی با موضوع "نقش نخبگان و راهبردهای انتخاباتی" در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

این مراسم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه و با حضور آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای حجت الاسلام و المسلمین حق‌بجانب ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، اعضای هیات رئیسه این دانشگاه، اعضای هیات علمی، اساتید موسسات آموزش عالی شهرستان و تعدادی از کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آقای دکتر مهدویان ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، ولادت امام سجاد (ع) و ولادت حضرت عباس (ع) و روز جانباز گفت: همانطور که مستحضر هستید به زودی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان را خواهیم داشت و امیدواریم با حضوری پرشور در پای صندوق های رای افراد اصلح را راهی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری کنیم.

در ادامه این مراسم نیز آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر عقیل فرزانه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: امروز با نشست هم اندیشی با موضوع "نقش نخبگان و راهبردهای انتخاباتی" در خدمت شما عزیزان هستیم و امیدواریم این جلسات زمینه ساز حضور پرشور در پای صندوق های رای در روز 11 اسفندماه گردد.

در ادامه این مراسم نیز آقای دکتر جعفری معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به ایراد سخنرانی پرداختند و در خصوص انتخابات و اهمیت مشارکت در انتخابات مطالبی را ارائه نمودند.

گفتنی است، از دیگر برنامه های این روز پرسش و پاسخ در خصوص انتخابات و مسائل سیاسی روز کشور بود.