بازدید معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) از مرکز رشد و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۲ کد : ۱۹۷۷ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر محمودرضا کفاش معاون علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) استان خراسان رضوی، روز گذشته از مرکز رشد و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان بازدید کرد. این مرکز میزبان تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان است که در زمینه‌های مختلفی همچون نانو، بیوتکنولوژی، انرژی، مهندسی مکانیک و الکترونیک فعالیت می‌کنند.

دکتر کفاش در این بازدید با تشویق و تقدیر از شرکت‌ها و محصولات آنان، از همکاری و حمایت معاونت علمی و پژوهشی سپاه امام رضا (ع) در توسعه فناوری‌های دانش بنیان اطمینان داد. وی همچنین از دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان یکی از مراکز علمی و پژوهشی برجسته استان تقدیر کرد و از تلاش‌های این دانشگاه در ایجاد فضای مناسب برای رشد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان قدردانی نمود.