اولین دوره از گفتگوهای آزاد انتخاباتی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۷ کد : ۱۹۸۸ اخبار دانشگاه
اولین دوره از گفتگوهای آزاد انتخاباتی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این گفتگو با حضور آقای دکتر هادی شوشتری، کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در محل سالن آمفی تئاتر ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه برگزار گردید. در این گفتگو ایشان به ۸ سوال طرح شده توسط مجری برنامه در حوزه‌های اقتصادی، سیاست خارجی، اجتماعی و فرهنگی پاسخ دادند.

گفتگوی آزاد انتخاباتی یکی از ویژه برنامه‌های انتخاباتی دانشگاه صنعتی قوچان است که با هدف ایجاد فضای شفاف و رقابتی بین کاندیداها و آشنایی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه با برنامه‌ها و طرح‌های آن‌ها برگزار می‌شود. شایان ذکر است دومین دوره این گفتگوها سه شنبه ۸ اسفند ساعت ۱۰ صبح با حضور تعداد دیگری از کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دانشگاه برگزار خواهد شد.