دانشگاه صنعتی قوچان میزبان مراسم بزرگداشت هفته منابع طبیعی

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۹۹۷ اخبار دانشگاه
دانشگاه صنعتی قوچان میزبان مراسم بزرگداشت هفته منابع طبیعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این مراسم به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان در تاریخ 15 اسفند 1402 در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه با حضور اعضای شورای اداری شهرستان و تعدادی از دانش‌آموزان مدارس سطح شهر برگزار گردید.

در این مراسم، دکتر مجید مهدویان رئیس دانشگاه صنعتی قوچان، گزارشی از پیشرفت‌های عمرانی دانشگاه ارائه نموده و به ویژه به محوطه‌سازی پردیس دانشگاه و پروژه‌های جدید از جمله سلف‌سرویس و مجتمع پژوهشی اشاره کرد.

مهندس زمانی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان نیز گزارشی از فعالیت‌های این اداره در زمینه توسعه منابع طبیعی ارائه کرده و از مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های درختکاری و کارگاه‌های آموزشی تقدیر نمود. در پایان مراسم، میهمانان به صورت نمادین در کاشت چندین نهال در محوطه دانشگاه شرکت کردند.