دریافت لوح تقدیر از مدیر کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توسط دکتر جواد مدرسی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۰۰۱ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
دریافت لوح تقدیر از مدیر کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،  توسط دکتر جواد مدرسی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر جواد مدرسی عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان، به پاس تلاش‌های ارزنده و همکاری‌های مؤثر با جامعه و صنعت، به عنوان عضو هیئت علمی برتردر همکاری با جامعه و صنعت در سال ۱۴۰۲ انتخاب و مفتخر به دریافت لوح تقدیر از سوی مدیر کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردیدند.

این افتخار، نمادی از تعهد و تخصص ایشان و همچنین نشان‌دهنده سطح بالای علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان است. این موفقیت، مایه دلگرمی و الهام برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه می‌باشد. دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک و تقدیر از دکتر مدرسی، برای ایشان در ادامه مسیر علمی و تحقیقاتی، موفقیت‌های بیشتری را آرزو می‌نماید.