به مناسبت آغاز سال جدید

دیدار صمیمی و نوروزی ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه با کارکنان برگزار شد

۱۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۰۱۳ اخبار دانشگاه
دیدار صمیمی و نوروزی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان جناب آقای دکتر مهدویان و اعضای محترم هیات رئیسه با کارکنان پرتلاش دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.
دیدار صمیمی و نوروزی ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه با کارکنان برگزار شد

در این مراسم که روز سه‌شنبه 14 فروردین ماه و در سالن سمینار ساختمان شهید سلیمانی برگزار شد، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان و همچنین تسلیت به مناسبت شهادت مولای متقیان امام علی (ع) و گرامیداشت شب های قدر گفت: بسیار خرسندم از اینکه بعد از مدتی کوتاه تمامی دوستان و همکاران عزیز را کنار یکدیگر می بینم و جا دارد عید نوروز و ماه مبارک رمضان را خدمت شما تبریک عرض نمایم و امیدوارم طاعات و عبادات همه ما قبول باشد و از  فضیلت های این ماه پربرکت استفاده و بهره لازم را ببریم.

وی در ادامه، حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را نیز محکوم کرده و به خانواده این شهدا و هموطنان نیز تسلیت گفت و خاطرنشان کرد: به رسم سالهای گذشته، امسال نیز در اولین روز کاری در سال جدید کنار یکدیگر جمع شده ایم تا انگیزه ای باشد برای شروع سال جدید تا بتوانیم کنار یکدیگر موفقیت های جدیدی را رقم بزنیم.

دکتر مهدویان افزود: همانطور که مستحضر هستید در سال گذشته شاهد اتفاق های خوبی همچون راه اندازی سلف سرویس مرکزی دانشگاه و شروع به ساخت ساختمان پژوهشی بودیم که نتیجه زحمات تک تک شما همکاران عزیز بود و امیدواریم در سال جاری نیز با انگیزه و تلاش بیشتر شاهد رونق بیش از پیش و اتفاقات خوبی در دانشگاه صنعتی قوچان باشیم. گفتنی است در سال جاری تکمیل ساختمان پژوهشی و کلنگ زنی خوابگاه متاهلی از برنامه های دانشگاه می باشد.