دیدار نوروزی اعضای هیئت علمی با ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۰۱۷ اخبار دانشگاه
دیدار نوروزی اعضای هیئت علمی با ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دیدار نوروزی اعضای هیئت علمی با ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در محل سالن کنفرانس ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه برگزار گردید. در این دیدار، دکتر مهدویان ضمن تبریک سال نو به اساتید، گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های دانشگاه در سال ۱۴۰۲ ارائه داد و از تلاش‌های ارزشمند اساتید در جهت تحقق این فعالیت‌ها قدردانی کرد. ایشان همچنین از اساتید خواست تا با بهره‌گیری از توانایی‌های علمی و پژوهشی خود، در سال ۱۴۰۳ نیز به دانشگاه در رسیدن به اهدافش یاری رسانند.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عقیل فرزانه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و پیشاپیش عید فطر، آرزوی موفقیت برای جامعه دانشگاهی نمود. در پایان جلسه، معاونین دانشگاه گزارشی از فعالیت‌های سال ۱۴۰۲ حوزه‌های تحت مدیریت خود ارائه داده و برنامه‌های پیش‌روی سال ۱۴۰۳ را برای اساتید تشریح کردند. این دیدار فرصتی برای تبادل نظر و هم‌اندیشی در مورد آینده دانشگاه و تعیین مسیر توسعه آن در سال جدید بود.